RVM Promo

an Animation Video to promote your Business

Geanimeerde Promotie Video

Promoot je bedrijf met een geanimeerde video

Loop voorop en doe wat andere bedrijven niet doen!

Heb jij al een promo video van jouw bedrijf op het internet?

Heb jij al een eigen YouTube Kanaal?

Zijn beide volledig zoekmachine geoptimaliseerd?

Benieuwd naar een geanimeerde video? Of benieuwd naar het effect
van juiste videomarketing door RVM?
Klik hier voor het resultaat.

Waarom Videomarketing?

1 + 1 = 3

Videomarketing is om drie redenen heel krachtig:

 1. Naast Google is YouTube  de meest gebruikte zoekmachine
 2. Sinds Google besloten heeft YouTube onder haar vleugels te nemen, ranken YouTube  video’s zeer goed en snel in Google
 3. Video’s met levende beelden blijven beter hangen bij de klant

Jouw potentiële klant gebruikt beide zoekmachines op zoek naar jouw producten en/of diensten en daarom is videomarketing van cruciaal belang om in te zetten als bedrijf.

Als bedrijf wil je natuurlijk als eerste gevonden worden. En hoe wordt je als eerste gevonden? Door bovenaan te staan in de twee meest gebruikte zoekmachines, namelijk Google en YouTube.

Wat is een Geanimeerde video?

RVM legt uit

Graag leggen we eerst uit wat het niet is. Een geanimeerde video is geen live video met bijvoorbeeld acteurs, opnamesets en podia.

In een geanimeerde video wordt doorgaans gebruik gemaakt van afbeeldingen en/of geïllustreerde weergaven en symbolen om een verhaal te vertellen. Een bekend voorbeeld zijn de zogenaamde explainer video’s. Veel bedrijven en organisaties maken veelvuldig gebruik van explainer video’s om hun boodschap duidelijk over te brengen.

 

Video’s zijn aantrekkelijker en blijven beter hangen bij de klant – River Vault Marketing

Waarom een Geanimeerde video?

Levendig en duidelijk

Alles draait om goede content. De content op jouw website is om de klant te informeren. Vaak draait het om het vertellen van een verhaal. Of het nu gaat om een ​​verhaal over jouw product en/of dienst, ervaringen van klanten of misschien zelfs jouw eigen blogs, jouw doel is om een boodschap te delen en juist over te brengen met als doel de lezer tot actie over te laten gaan. Mensen kijken liever een (korte) video dan dat ze een lange tekst moeten lezen. Herkenbaar?

De reden waarom (geanimeerde) video’s zo effectief zijn, is dat ze rijk, levendig en aantrekkelijk zijn voor de klant. Hierdoor wordt informatie makkelijk overgebracht en door de visuele ondersteuning ook nog eens beter onthouden. Op een hele effectieve wijze kun je met behulp van een geanimeerde promo video in een paar minuten jouw bedrijf promoten en je belangrijkste punten laten zien.

Onze Meerwaarde

Waarom kiezen voor RVM Promo?

Het is goed voor jouw rankings in Google en YouTube.

Met onze RVM Promo service realiseren wij de volgende punten voor jouw bedrijf:

 • Maken van een geanimeerde bedrijfspromo video
 • Opzetten van een zoekmachine geoptimaliseerde YouTube kanaal
 • Uploaden van jouw promo video met de juiste rankingsfactoren in YouTube

Omdat Google voorkeur geeft aan YouTube video’s zullen deze met de juiste optimalisatie ook hoog in Google verschijnen. Dus een win-winsituatie!

De 3 typen animatie video’s van RVM

Wij maken drie typen basis filmpjes al dan wel of niet in combinatie met teksten:

 • afbeeldingen/foto’s
 • whiteboard drawing
 • geanimeerde figuren

Met de juiste strategieën rankt jouw promo video niet alleen goed in YouTube,
maar ook in Google
 
– River Vault Marketing

Onze Werkwijze

Algemeen

Op basis van jouw website en de benodigde gegevens die jij ons verstrekt, zullen wij in overleg een bedrijfspromo video maken voor jou. De te creëren promotie video is volledig uniek. Jouw bedrijf en jouw verhaal wordt hierin verteld. Dit behoeft een goede analyse van jouw bedrijf. Met de juiste gegevens zijn wij in staat dit te vertalen naar een krachtige, leuke promo film. Met onze kennis van sales en marketing zijn wij er goed in dit op een leuke en effectieve manier te realiseren.

Quality is not an act, it is a habit – Aristoteles

Standard Operating Procedure: RVM Promo

Het schrijven van een goede salesscript en het maken van een promo video kost tijd. Wij willen alleen maar de beste kwaliteit afleveren voor jou! Per project gaan wij secuur te werk.

 • Stap 1: Gegevens aanleveren

Wij verzoeken jou de benodigde inlog- en andere gegevens aan te leveren. Denk hierbij aan de inlog gegevens van jouw eventuele bestaande YouTube kanaal, achtergrond van jouw bedrijf, jouw producten en/of diensten, maar ook jouw logo en eventueel andere afbeeldingen.

 •  Stap 2: YouTube Kanaal opzetten

Wij zetten voor en namens jou een volledig zoekmachine geoptimaliseerde YouTube-kanaal op welke wij aan jouw bedrijfswebsite koppelen. Dit laatste is essentieel in de ogen van Google.

Indien je al een YouTube kanaal hebt, zullen wij deze alsnog volledig optimaliseren. Praktijk wijst uit dat 9 van de 10 YouTube kanalen niet of onvolledig zijn geoptimaliseerd.

 • Stap 3: Geanimeerde bedrijfspromotievideo maken

In overleg met jou maken wij een geanimeerde bedrijfspromo video.

 • Stap 4: Bedrijfspromotievideo ranken

Doordat wij zowel het YouTube kanaal als de geüploade promo video met de juiste YouTube rankingsfactoren optimaliseren, zal de video goed ranken in de zoekmachines.

 • Stap 5: Opleveren geoptimaliseerde YouTube kanaal inclusief bedrijfspromo video

Nadat we alles hebben uitgevoerd, zullen we jou hiervan op de hoogte stellen en krijg je de inlog gegevens (terug). In het kader van privacy raden wij jou aan de inlog gegevens direct na ontvangst te wijzigen.

FAQs

RVM Promo

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein

De meest gestelde vragen aan ons

Waarom hebben jullie de inlog gegevens nodig van mijn YouTube kanaal?

De te verrichten optimalisatie dient in de backend van jouw YouTube kanaal te gebeuren. Dit kunnen wij alleen maar doen als wij toegang hebben tot jouw YouTube kanaal. Wij maken in onze uitleg vaak analogieën met auto’s: wil je je auto laten repareren, dan dien je je auto inclusief autosleutel achter te laten bij de garage. Zodra de auto gerepareerd is, krijg je de auto inclusief sleutel terug. Hetzelfde geldt voor het optimaliseren van jouw YouTube kanaal.

Houden jullie de inlog gegevens van mijn YouTube kanaal?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie en uploaden van jouw geanimeerde bedrijfspromotie video stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij direct de inlog gegevens. Het is en blijft jouw eigendom. Bij elke service die wij aanbieden, raden wij altijd aan om inlog gegevens die wij (terug) overhandigen direct te wijzigen in verband met privacy en veiligheid.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hebben jullie die nog?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie en het uploaden van jouw geanimeerde bedrijfspromotie video stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij de inlog gegevens die wij in bezit hadden. Het is en blijft jouw eigendom en verantwoordelijkheid.

Ik ben niet helemaal tevreden met het filmpje, wat nu?

In de voorbereidingsfase zullen wij samen goed afstemmen wat jouw wensen zijn en wat wij aanbieden. Pas als alles goed is afgestemd en jij bent akkoord gegaan, zullen wij aan de slag gaan. In basis is er één review ronde. De eerste versie zullen wij naar jou toesturen voor feedback. Kosteloos zullen de kleine, naar redelijkheid aanpassingswensen worden uitgevoerd. Als blijkt dat er meer rigoureuze aanpassingen verricht moeten worden, zullen wij hier extra kosten voor in rekening brengen.

Garanderen jullie dat het resultaat direct te zien is in de zoekresultaten van Google en YouTube?

Keer op keer zien wij dat zodra gezocht wordt op de bedrijfsnaam in Google en YouTube de geanimeerde bedrijfspromotie video vrijwel direct zichtbaar is.

Vorige maand geleden zag ik mijn filmpje op pagina 1 en nu zie ik hem niet meer terug in de zoekresultaten van Google, wat is er gebeurd? Is het verwijderd?

Allereerst, Keep Calm. Wij begrijpen dat veel mensen hiervan schrikken. Wij kunnen je geruststellen en zeggen dat dit onderdeel kan zijn van het SEO algoritmische proces en je filmpje niet verwijderd is. Na verloop van tijd zal je filmpje weer terug komen en uiteindelijk hoog ranken. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over dit proces.

Wat als ik het RVM Supreme (SEO Campagne) pakket afneem, moet ik dit ook erbij kopen?

Bij het afnemen van ons RVM Supreme pakket zit een geanimeerde bedrijfspromotie video bij de prijs inbegrepen en worden er geen extra kosten berekend.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Wat kost de RVM Promo videomarketing service?

Wij hanteren een eenmalig, vast tarief van €549,- (ex. BTW) per geanimeerde bedrijfspromotie video plus het creëren en/of optimaliseren van jouw YouTube kanaal.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Zitten add-ons ook bij de prijs inbegrepen?

Wij beschikken over een assortiment van rechtenvrije muziek waaruit je zou kunnen kiezen. Dit is niet verplicht. Indien je andere rechtenvrije muziek of een voice-over (stemacteur) als add-on wilt, komen hier extra kosten bij. De kosten hiervan zullen vooraf worden overlegd.

Heb je een vraag over RVM Promo en kon je het antwoord hier niet vinden?

Vul onderstaand contactformulier in en stel je vraag over RVM Promo aan ons. Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.

Verstuur vraag