RVM Showcase

a Company Movie to promote your Business

Bedrijfsfilm

Promoot je bedrijf met een professionele bedrijfsfilm

Loop voorop en doe wat andere bedrijven niet doen!

Heb jij al een bedrijfsfilm op het internet?

Heb jij al een eigen YouTube Kanaal?

Zijn beide volledig zoekmachine geoptimaliseerd?

Benieuwd naar een Bedrijfsfilm? Of benieuwd naar het effect
van juiste videomarketing door RVM?
Klik hier voor het resultaat.

Waarom Videomarketing?

1 + 1 = 3

Videomarketing is om drie redenen heel krachtig:

 1. Naast Google is YouTube  de meest gebruikte zoekmachine
 2. Sinds Google besloten heeft YouTube onder haar vleugels te nemen, ranken YouTube  video’s zeer goed en snel in Google
 3. Video’s met levende beelden blijven beter hangen bij de klant

Jouw potentiële klant gebruikt beide zoekmachines op zoek naar jouw producten en/of diensten en daarom is videomarketing van cruciaal belang om in te zetten als bedrijf.

Als bedrijf wil je natuurlijk als eerste gevonden worden. En hoe wordt je als eerste gevonden? Door bovenaan te staan in de twee meest gebruikte zoekmachines, namelijk Google en YouTube.

Wat is een Bedrijfsfilm?

RVM legt uit

Een bedrijfsfilm maakt in tegenstelling tot een geanimeerde video gebruik van live beelden zoals opnames van jouw bedrijf en/of -bedrijfsruimte en personeel. Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van jouw bedrijf, merk, product en/of dienst op een korte en krachtige wijze.

Door jouw bedrijf te promoten met een bedrijfsfilm maak je niet alleen duidelijk aan de klant wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt, eveneens wordt middels een goede bedrijfsfilm sneller vertrouwen gecreëerd bij de klant richting jouw bedrijf.

 

Een bedrijfsfilm is jouw ideale visitekaartje! – River Vault Marketing

Waarom een Bedrijfsfilm?

Levendig en echt

Alles draait om goede content. De content op jouw website is om de klant te informeren. Vaak draait het om het vertellen van een verhaal. Of het nu gaat om een ​​verhaal over jouw product en/of dienst, ervaringen van klanten of misschien zelfs jouw eigen blogs, jouw doel is om een boodschap te delen en juist over te brengen met als doel de lezer tot actie over te laten gaan. Mensen kijken liever een (korte) video dan dat ze een lange tekst moeten lezen. Herkenbaar?

De reden waarom een bedrijfsfilm zo effectief is, is dat het rijk, levendig, echt en aantrekkelijk is voor de klant. Hierdoor wordt informatie makkelijk overgebracht en door de live beelden ook nog eens beter onthouden. Op een hele effectieve wijze kun je met behulp van een bedrijfsfilm jouw bedrijf promoten en je belangrijkste punten laten zien.

Onze Meerwaarde

Waarom kiezen voor RVM Showcase?

Het is goed voor jouw rankings in Google en YouTube.

Met onze RVM Showcase service realiseren wij de volgende punten voor jouw bedrijf:

 • Maken van een professionele bedrijfsfilm door professionals
 • Opzetten van een zoekmachine geoptimaliseerde YouTube kanaal
 • Uploaden van jouw bedrijfsfilm met de juiste rankingsfactoren in YouTube

Omdat Google voorkeur geeft aan YouTube video’s zullen deze met de juiste optimalisatie ook hoog in Google verschijnen. Dus een win-winsituatie!

De Plus-services van RVM

Wij bieden diverse add-ons aan voor jouw bedrijfsfilm:

 • Voice-over
 • Muziek (rechtenvrij)
 • Interview set-up (audio zender, geluidsman)
 • Overige wensen

Onze Werkwijze

Algemeen

Op basis van jouw website en de benodigde gegevens die jij ons verstrekt, zal de bedrijfsfilm worden opgenomen. De te creëren bedrijfsfilm is volledig uniek. Jouw bedrijf en jouw verhaal wordt hierin verteld. Dit behoeft een goede analyse van jouw bedrijf en input van jouw wensen. Met de juiste gegevens zijn wij samen in staat dit te vertalen naar een krachtige, aantrekkelijke bedrijfsfilm.

Quality is not an act, it is a habit – Aristoteles

Standard Operating Procedure: RVM Showcase

Het maken van een kwalitatief goede en aantrekkelijke bedrijfsfilm kost tijd. Wij willen alleen maar de beste kwaliteit afleveren voor jou! Per project gaan wij secuur te werk.

 • Stap 1: Voortraject bedrijfsfilm

Samen wordt bepaald wat de inhoud van de bedrijfsfilm wordt, waar gefilmd wordt en wanneer. Ook wordt overlegd of er behoefte is aan add-ons. Zodra er wederzijdse overeenstemming is bereikt, zal het project voortgezet worden.

 • Stap 2: YouTube Kanaal opzetten

Wij zetten voor en namens jou een volledig zoekmachine geoptimaliseerde YouTube-kanaal op welke wij aan jouw bedrijfswebsite koppelen. Dit laatste is essentieel in de ogen van Google. Indien je al een YouTube kanaal hebt, zullen wij deze alsnog volledig optimaliseren. Praktijk wijst uit dat dat 9 van de 10 YouTube kanalen niet of onvolledig zijn geoptimaliseerd.

 • Stap 3: Bedrijfsfilm opnemen

De bedrijfsfilm wordt opgenomen door de professionele cameraman.

 • Stap 4: Bedrijfsfilm monteren

De bedrijfsfilm zal door de professionele editor gemonteerd worden en na akkoord online gezet worden door ons.

 • Stap 5: Bedrijfsfilm ranken

Doordat wij zowel het YouTube kanaal als de bedrijfsfilm met de juiste YouTube rankingsfactoren optimaliseren, zal de film goed ranken in de zoekmachines.

 • Stap 6: Opleveren geoptimaliseerde YouTube kanaal inclusief bedrijfsfilm

Nadat we alles hebben uitgevoerd, zullen we jou hiervan op de hoogte stellen en krijg je de inlog gegevens (terug). In het kader van privacy raden wij jou aan de inlog gegevens direct na ontvangst te wijzigen.

FAQs

RVM Showcase

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein

De meest gestelde vragen aan ons

Waarom hebben jullie de inlog gegevens nodig van mijn YouTube kanaal?

De te verrichten optimalisatie dient in de backend van jouw YouTube kanaal te gebeuren. Dit kunnen wij alleen maar doen als wij toegang hebben tot jouw YouTube kanaal. Wij maken in onze uitleg vaak analogieën met auto’s: wil je je auto laten repareren, dan dien je je auto inclusief autosleutel achter te laten bij de garage. Zodra de auto gerepareerd is, krijg je de auto inclusief sleutel terug. Hetzelfde geldt voor het optimaliseren van jouw YouTube kanaal.

Houden jullie de inlog gegevens van mijn YouTube kanaal?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie en uploaden van jouw bedrijfsfilm stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij direct de inlog gegevens. Het is en blijft jouw eigendom. Bij elke service die wij aanbieden, raden wij altijd aan om inlog gegevens die wij (terug) overhandigen direct te wijzigen in verband met privacy en veiligheid.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hebben jullie die nog?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie en het uploaden van jouw bedrijfsfilm stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij de inlog gegevens die wij in bezit hadden. Het is en blijft jouw eigendom en verantwoordelijkheid.

Ik ben niet helemaal tevreden met de bedrijfsfilm, wat nu?

In het voortraject zal goed afgestemd worden wat jouw wensen zijn en wat wij aanbieden. Pas als alles goed is afgestemd en jij bent akkoord gegaan, zullen wij aan de slag gaan. In basis is er één review ronde. De eerste versie zullen wij naar jou toesturen voor feedback. Kosteloos zullen de kleine, naar redelijkheid aanpassingswensen worden uitgevoerd. Als blijkt dat er meer tijdsintensieve aanpassingen verricht moeten worden, zullen hier extra kosten voor in rekening gebracht worden welke vooraf zullen worden overlegd.

Garanderen jullie dat het resultaat direct te zien is in de zoekresultaten van Google en YouTube?

Keer op keer zien wij dat zodra gezocht wordt op de bedrijfsnaam in Google en YouTube de bedrijfsfilm vrijwel direct zichtbaar is.

Vorige maand geleden zag ik mijn bedrijfsfilm op pagina 1 en nu zie ik hem niet meer terug in de zoekresultaten van Google, wat is er gebeurd? Is het verwijderd?

Allereerst, Keep Calm. Wij begrijpen dat veel mensen hiervan schrikken. Wij kunnen je geruststellen en zeggen dat dit onderdeel kan zijn van het SEO algoritmische proces en je bedrijfsfilm niet verwijderd is. Na verloop van tijd zal je bedrijfsfilm weer terug komen en uiteindelijk hoog ranken. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over dit proces.

Wat als ik het RVM Supreme (SEO Campagne) pakket afneem, moet ik dit ook erbij kopen?

Bij het afnemen van ons RVM Supreme pakket zit geen bedrijfsfilm bij de prijs inbegrepen, maar alleen een geanimeerde promotie video. Wil je alsnog een SEO campagne aangaan én een eigen professionele bedrijfsfilm, geef dit bij ons aan en we bekijken samen de mogelijkheden.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Wat kost de RVM Showcase videomarketing service?

Wij hanteren een starttarief van €2.250,- (ex. BTW) per bedrijfsfilm plus het creëren en/of optimaliseren van jouw YouTube kanaal.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Waarom hanteren jullie een vanaf prijs voor de RVM Showcase videomarketing service en niet één vast bedrag?

Afhankelijk van jouw wensen en de add-ons kan de prijs variëren. Zou je bijvoorbeeld behoefte hebben aan een voice-over of rechtenvrije muziek, dan zullen de kosten toenemen. De uiteindelijke kosten zullen altijd vooraf worden overlegd.

Waarom worden er soms wel kosten in rekening gebracht worden voor het voortraject?

Er kan sprake zijn van een simpel voortraject: jij als bedrijf weet exact wat je wilt en een paar mailtjes en telefoontjes zijn voldoende om tot overeenstemming te komen. Hiervoor berekenen wij geen kosten en vinden dat het bij onze service hoort.

Daarnaast kan er sprake zijn van een intensiever voortraject: denk hierbij aan het bezoeken van één of meer locaties, schrijven van een goede salesscript, etc. Dit kost ons meer middelen en om die reden wordt er wel een bedrag in rekening gebracht. De kosten hiervan zullen vooraf worden overlegd.

Heb je een vraag over RVM Showcase en kon je het antwoord hier niet vinden?

Vul onderstaand contactformulier in en stel je vraag over RVM Showcase aan ons. Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.

Verstuur vraag