Online Social Branding

Increase your Online Presence with the right Optimized Social Media

Social Media Branding

Verhoog je online zichtbaarheid met de juist geoptimaliseerde Sociale Media

Word direct gevonden door jouw ideale klant

Heb jij al een Facebook Business pagina voor jouw bedrijf?

Heb jij al een Linkedin Business pagina?

Of gebruik je op dit moment andere Social Media om jouw bedrijf online op de kaart te zetten?

En zijn jouw accounts al volledig zoekmachine geoptimaliseerd?

Wij voorzien jouw bedrijf in al deze facetten.

 

Vroeger was mond op mond reclame dé manier om naamsbekendheid te krijgen. In de wereld van millennials is sociale media dé plek waar de meerderheid van deze gesprekken plaatsvindt. Sociale media zorgt niet alleen voor naamsbekendheid en betrokkenheid met je klanten, maar ook zogenaamde social signals hebben een significante impact op jouw rankings in Google. Het is een win-win-win!

Vanuit zichtbaarheid, vindbaarheid en betrouwbaarheid weet elke goede ondernemer dat dit essentiële tools zijn om online meer bekendheid te genereren voor jouw onderneming. Veel ondernemers lopen achter op dit gebied. Jij toch niet?

Facebook en Linkedin zijn slechts enkele voorbeelden van online platforms waar elk bedrijf anno nu verplicht op zou moeten zitten. Wij nemen nog elke dag waar dat veel ondernemers nog op geen enkele sociale media actief zijn. Hierdoor lopen ze ontzettend veel kansen mis.

En de ondernemers die wel op sociale media zitten, gebruiken deze helaas vaak niet juist. Een voorbeeld hiervan is dat veel ondernemers voor hun bedrijf een Personal Facebook pagina gebruiken i.p.v. een Business Facebook pagina. Wederom een gemiste kans!

Zorg dat je een professionele indruk achter laat voor de bezoeker en zorg middels de juiste optimalisatie dat de zoekmachines van jouw Social Media gaan houden.

 

Benieuwd wat het effect is van onze Online Social Branding service?
Klik hier voor het resultaat.

If you don’t have the time to do it right, when will you have the time to do it over? – John Wooden

Wat is Social Media?

RVM legt uit

De term Social Media is een verzamelbegrip voor diverse online platforms waar mensen in staat worden gesteld informatie met elkaar te delen.

Met andere woorden, er wordt gebruikt gemaakt van diverse online media om online met elkaar te socializen.

Waarom Social Media?

Check en dubbelcheck

Tegenwoordig googelt een klant een bedrijf en kijkt direct of een bedrijf op andere online platforms te vinden is en checkt jouw reputatie. Voorbeeld: Facebook: heeft die pagina Likes? Shares? Volgers? Goede reviews?

Houd altijd in je achterhoofd: voordat een klant bij jou uitkomt, heeft hij jou allang gecheckt op het internet – Herkenbaar?  Zorg dat jij dit goed vertegenwoordigd hebt. Hierdoor kan Social Media zoveel meer betekenen voor jouw bedrijf.

Welke Social Media?

Zichtbaarheid, vindbaarheid en betrouwbaarheid

De meest bekende en meest gebruikte sociale media platforms zijn:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube

Wij raden elk bedrijf aan ten minste gebruik te maken van één van deze platforms.

Onze Meerwaarde

Waarom kiezen voor de Online Social Branding LITE Module?

Het is goed voor jouw online presence. Jij verhoogt op deze manier de zichtbaarheid en betrouwbaarheid in de ogen van zowel de klant als Google. Met onze Online Social Branding service realiseren wij de volgende punten voor jouw bedrijf:

 • Creëren van een relevante Social Media account naar jouw keuze
 • Volledig optimaliseren van de juiste factoren
 • Opleveren van jouw Social Media account met een header (afbeelding) met de juiste afmetingen voor een professionele uitstraling

Persoonlijk en Maatwerk

Om jouw Social Media account volledig te optimaliseren en goed te presenteren, willen wij jou en jouw bedrijf leren kennen. Met deze gegevens zijn wij in staat om jouw unieke aspecten uit te lichten en jouw onderscheidend vermogen zichtbaar te maken.

It’s the little details that are vital. Little things make big things happen
John Wooden

Onze Werkwijze

Algemeen

Op basis van jouw website en de benodigde gegevens die jij ons verstrekt, zullen wij jouw Social Media account aanmaken en/of optimaliseren.

Wij vinden het belangrijk dat jouw sociale media jou goed vertegenwoordigt. Samen zullen wij dit realiseren.

To optimize the whole, we must sub-optimize the parts – William Edwards Deming

Standard Operating Procedure: Online Social Branding

Het aanmaken en juist optimaliseren van jouw account behoeft kennis van jou en jouw bedrijf. Wij bestuderen onder meer jouw bedrijf en website en met onze holistische benadering komen we tot het beste resultaat. Per project gaan wij secuur te werk.

 • Stap 1: Controleren verstrekte informatie

Op basis van de verstrekte informatie controleren we altijd of deze accuraat en compleet is. Bij onduidelijkheden, nemen we altijd contact op om diverse aspecten te verifiëren.

 • Stap 2: Creëren Social Media account

Wij zetten voor en namens jou een volledig zoekmachine geoptimaliseerde Social Media account op.

Indien je al een account hebt, zullen wij deze volledig optimaliseren (stap 3). Praktijk wijst uit dat de meeste accounts niet of onvolledig zijn geoptimaliseerd.

 • Stap 3: Optimaliseren Social Media account

Wij optimaliseren de Social Media account inclusief een header (afbeelding) met de juiste afmetingen.

 • Stap 4: Opleveren Social Media account

Nadat we alle optimalisaties hebben uitgevoerd, zullen we jou hiervan op de hoogte stellen en krijg je jouw inlog gegevens (terug). In het kader van privacy raden wij jou aan de inlog gegevens direct na ontvangst te wijzigen.

FAQs

Online Social Branding

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein

De meest gestelde vragen aan ons

Waarom hebben jullie de inlog gegevens nodig van mijn huidige Social Media account?

De te verrichten optimalisatie dient in de backend van jouw Social Media account te gebeuren. Dit kunnen wij alleen maar doen als wij toegang hebben tot jouw account. Wij maken in onze uitleg vaak analogieën met auto’s: wil je je auto laten repareren, dan dien je je auto inclusief autosleutel achter te laten bij de garage. Zodra de auto gerepareerd is, krijg je de auto inclusief sleutel terug. Hetzelfde geldt voor het optimaliseren van jouw Social Media account.

Houden jullie de inlog gegevens van mijn Social Media account?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij direct de inlog gegevens. Het is en blijft jouw eigendom. Bij elke service die wij aanbieden, raden wij altijd aan om inlog gegevens die wij (terug) overhandigen direct te wijzigen in verband met privacy en veiligheid.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hebben jullie die nog?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij de inlog gegevens die wij in bezit hadden. Het is en blijft jouw eigendom en verantwoordelijkheid.

Waarom adviseren jullie om dezelfde header (afbeelding) te gebruiken voor elke Social Media account?

Voor een professionele look is het essentieel om consequent hetzelfde merk naar buiten te dragen middels een afbeelding, logo of andere vaste herkenning. Zo hanteert een van de bekendste (en ongezondste) frisdrankmerken al jaar en dag hetzelfde logo. Zowel op hun website als alle sociale media die zij gebruiken. Mensen herkennen dit en zullen het daardoor ook beter onthouden. Logisch toch? Dit betekent dat de look en feel van jouw website en sociale media consequent moet zijn waarbij alle platforms dezelfde afbeelding, logo of andere vaste herkenning handhaven.

Waarom zijn juiste afmetingen van een header (afbeelding) zo belangrijk?

De verschillende Social Media platforms hanteren verschillende afmetingen. Afbeeldingen met onjuiste afmetingen zullen opgeblazen, wazig uitzien en/of een gedeeltelijke weergave tonen. Dit komt zeer onprofessioneel over.

Zie hier meer informatie over de juiste afmetingen van afbeeldingen voor sociale media.

Wat kost het om een header (afbeelding) met de juiste afmetingen voor mijn Social Media account te krijgen?

Geen. Jij levert jouw afbeelding, logo of andere vaste herkenning aan en wij zullen dit voor jou aanpassen. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten voor en vinden dat het bij onze service hoort.

Wat als ik het RVM Supreme (SEO Campagne) pakket afneem, moet ik deze LITE module er ook los bijkopen?

Bij het afnemen van ons RVM Supreme pakket zit Online Social Branding volledig inbegrepen en worden geen extra kosten berekend.

Wat is het verschil tussen de Online Social Branding service van de LITE module en RVM Stack?

Bij onze LITE module creëren en/of optimaliseren wij slechts één Social Media account. Bij het RVM Stack kun je kiezen om meerdere Social Media accounts door ons te laten creëren en/of optimaliseren. Hoe meer accounts jij kiest, hoe voordeliger je uit bent.

Wat is het verschil tussen de Online Social Branding service van de LITE module en RVM Supreme?

Bij onze LITE module creëren en/of optimaliseren wij slechts één Social Media account. Bij het RVM Supreme pakket gaan wij voor jou aan de slag met meerdere betrouwbare Social Media platforms zoals Facebook, Linkedin en Twitter. Je krijgt dus veel meer, relevante geoptimaliseerde social accounts bij het afnemen van een volledige SEO campagne.

Wat kost de Online Social Branding LITE module?

Wij hanteren een eenmalig vast tarief van €59,- (ex. BTW) per Social Media account.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Heb je een vraag over Online Social Branding en kon je het antwoord hier niet vinden?

Vul onderstaand contactformulier in en stel je vraag over Online Social Branding aan ons. Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.

Verstuur vraag