On-Page Optimization

Optimize your website with SEO
& Google will Love you

On-Site Optimalisatie

Maak je website begrijpelijk en gebruiksvriendelijk

Geef jouw klant en Google dat wat zij nodig hebben

Optimaliseer essentiële elementen (rankingsfactoren) van jouw website waardoor de begrijpelijkheid en
gebruiksvriendelijkheid van jouw website toeneemt.

Middels deze service zorgen wij ervoor dat de on-page factoren van jouw website adequaat geoptimaliseerd worden en
een significante online boost krijgt!

Zorg ervoor dat de bezoeker én Google van jouw website gaan houden.

Wij bieden deze LITE Module aan voor elke ondernemer die wil starten met SEO,  maar nog geen SEO campagne aan durft te gaan.

Benieuwd wat het effect is van onze SEO service?
Klik hier
voor het resultaat.

Wat is On-Page Optimalisatie?

RVM legt uit

On-page optimalisatie is het optimaliseren van factoren op de (website)pagina. On-page heeft betrekking op zowel de zichtbare content (tekstueel en visueel) als de gebruiksvriendelijkheid van de website zelf. Enkele voorbeelden van on-page factoren:

 • Permalinks
 • Titels van website pagina’s
 • Meta beschrijvingen
 • Content (o.a. teksten, afbeeldingen, video’s)
 • Innerlinks

Waarom On-Page Optimalisatie?

Het is goed voor de bezoeker én Google

On-page optimalisatie is één van de belangrijkste onderdelen van SEO. Het zorgt ervoor dat de gebruiker jouw website goed begrijpt en het gebruiksvriendelijker wordt. Verder zorgt het ervoor dat Google jouw website beter begrijpt. Het voordeel hiervan is dat Google jouw website als relevant en betrouwbaar gaat zien. Hoe beter je op deze aspecten scoort hoe hoger je in Google zult verschijnen. Een win-winsituatie!

Wat is dan Off-Page Optimalisatie?

RVM legt uit

Off-page optimalisatie is het optimaliseren van factoren die niet direct op de (website)pagina aanwezig zijn en dus niet direct zichtbaar zijn voor de bezoeker.

Een voorbeeld van een off-page factor:

 • externe links die wijzen naar jouw website

Onze Meerwaarde

Waarom kiezen voor de On-Page Optimization LITE Module?

Veel bedrijven zien steeds vaker in dat SEO een belangrijke tool is als het gaat om online marketing. Zoals algemeen bekend, is SEO een marketing tool dat geduld vraagt. Het levert namelijk vaak niet direct resultaat op in tegenstelling tot bijvoorbeeld betaald online adverteren (Search Engine Advertising, SEA). Lees hier meer over het verschil tussen SEO en SEA.

Patience and fortitude conquer all things – Ralph Waldo Emerson

Het nadeel van SEA is wanneer je stopt met betalen de advertentie verdwijnt en jij dus ook jouw hoge ‘kunstmatige’ ranking direct verliest. Daarentegen zorgt een SEO campagne ervoor dat je op termijn een natuurlijke (organische) hoge ranking verkrijgt. Je zult dus in tegenstelling tot SEA niet direct jouw website op pagina 1 zien, echter na verloop van tijd zal dit wel het geval zijn.

Omdat SEO een lange termijn investering is waarvan de resultaten niet direct zichtbaar zijn, is het voor veel ondernemers lastig om de keuze te maken hierin te investeren. Dát is de reden dat wij één van de onderdelen van een SEO campagne als LITE Module aanbieden. Maak dus kennis met SEO en kies voor deze LITE Module.

Onze Werkwijze

Algemeen

De input voor on-page optimalisatie is enerzijds de missie, visie en doelen van jouw bedrijf en anderzijds de website zelf. Wilt Google jouw website begrijpen, dan zullen wij het immers zelf ook moeten begrijpen en dat lukt alleen maar door jou en jouw bedrijf te leren kennen. Op basis van de verkregen informatie en met hulp van diverse SEO software tools gaan wij direct aan de slag. Met deze LITE service zullen wij on-page optimalisatie (basis) uitvoeren voor jouw website.

Dit is een éénmalige actie en behoeft daarom slechts een éénmalige investering van jouw kant.

Heb je behoefte aan een uitgebreidere en meer in-depth optimalisatie, dan is het RVM Supreme pakket meer iets voor jou.

To optimize the whole,
we must sub-optimize the parts
– William Edwards Deming

Standard Operating Procedure: On-Page Optimization

Het juist optimaliseren van een website kost tijd en vergt de juiste kennis en ervaring. Wij bestuderen jouw bedrijf en website en met onze holistische benadering komen we tot het beste resultaat. Per project gaan wij secuur te werk.

 • Stap 1: Inventariseren verstrekte informatie

Op basis van de verstrekte informatie krijgen wij een beter beeld van jouw bedrijf. Bij onduidelijkheden, nemen we altijd contact op om diverse aspecten te verifiëren.

 • Stap 2: Analyseren website

Door gebruik te maken van onze expertise en de juiste SEO software tools kunnen wij zien waar jouw website optimalisatie behoeft.

 • Stap 3: Optimaliseren on-page factoren (basis)

Met de verstrekte inloggegevens van jouw website zullen wij de ontbrekende en/of onvolledige on-page factoren van jouw website aanpassen en optimaliseren.

 • Stap 4: Opleveren geoptimaliseerde website

Nadat we alle optimalisaties hebben uitgevoerd, zullen we jou hiervan op de hoogte stellen en krijg je jouw inlog gegevens terug. In het kader van privacy raden wij jou aan de inlog gegevens direct na ontvangst te wijzigen.

FAQs

On-Page Optimization

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein

De meest gestelde vragen aan ons

Waarom hebben jullie de inlog gegevens nodig van mijn website?

De te verrichten optimalisatie dient in de backend van jouw website te gebeuren. Dit kunnen wij alleen maar doen als wij toegang hebben tot jouw website. Wij maken in onze uitleg vaak analogieën met auto’s: wil je je auto laten repareren, dan dien je je auto inclusief autosleutel achter te laten bij de garage. Zodra de auto gerepareerd is, krijg je de auto inclusief sleutel terug. Hetzelfde geldt voor het ‘repareren’ c.q. optimaliseren van jouw website. Wij ‘krijgen’ jouw website en middels de inlog gegevens kunnen wij jouw website daadwerkelijk aanpassen en optimaliseren.

Houden jullie de inlog gegevens van mijn website?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij direct de inlog gegevens. Het is en blijft jouw eigendom. Bij elke service die wij aanbieden, raden wij altijd aan om inlog gegevens die wij (terug) overhandigen direct te wijzigen in verband met privacy en veiligheid.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hebben jullie die nog?

Nee. Na het succesvol voltooien van de optimalisatie stellen wij jou hiervan op de hoogte en vervolgens verwijderen wij de inlog gegevens die wij in bezit hadden. Het is en blijft jouw eigendom en verantwoordelijkheid.

Waarom doen jullie er een maand over en niet één dag om mijn website te optimaliseren?

Voor een juiste optimalisatie is een goede voorbereiding nodig. Hiervoor dienen wij handmatig alsmede met ondersteuning van SEO software tools alles te analyseren en dit kost tijd.

Kom ik met de On-Page Optimization LITE Module ook al op pagina 1 in Google?

Dit is de meest gestelde vraag als het gaat om deze service. Het antwoord is: dit verschilt per website. Ranking is van diverse factoren afhankelijk. Er zijn in totaal meer dan 200 factoren die de ranking van een website bepaalt. Voor de ene website kan deze LITE module al voldoende zijn om op pagina 1 te verschijnen in Google en voor de andere website is een volledige SEO campagne vereist.

Garanderen jullie dat de optimalisatie die jullie uitvoeren direct te zien is in de zoekresultaten van Google?

Nee, sorry dat kunnen we niet garanderen. Wij voeren al het werk uit, dat kun je zelf ook terugzien in de backend van jouw website, echter hebben wij Google niet in de hand. Soms kan het een dag of paar dagen duren en soms een week. Nadat wij de optimalisatie uitgevoerd hebben, zullen wij met behulp van jouw Google Search Console account (voorheen Google Webmasters Tool) Google verzoeken jouw website opnieuw te bezoeken en de wijzigingen in de zoekresultaten te updaten. Deze laatste stap versnelt het proces altijd.

Wat als ik het RVM Supreme (SEO Campagne) pakket afneem, moet ik deze LITE module er ook los bijkopen?

Bij het afnemen van ons RVM Supreme pakket zit on-page optimalisatie volledig bij de prijs inbegrepen en worden er geen extra kosten berekend. De mate van on-page optimalisatie is  uitgebreider bij het RVM Supreme pakket dan deze LITE module.

Wat is het verschil tussen de on-page optimalisatie van de LITE module en RVM Supreme?

De mate van on-page optimalisatie is uitgebreider en grondiger bij het RVM Supreme pakket dan deze LITE module.

Wat kost de On-Page Optimization LITE module?

Wij hanteren eenmalige vaste tarieven:

 • Kleine website: €599,- (ex. BTW)
 • Grote websites: €799,- (ex. BTW)

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers een kleine website hebben, slechts een enkeling heeft een grote website. Grote websites zijn bijvoorbeeld websites met meerdere vestigingen of meer dan twee verschillende services/diensten.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Wat kost het om SEO content (teksten) voor mijn website aan RVM uit te besteden?

Als blijkt dat één van de on-page factoren content (teksten) blijkt te zijn dat geoptimaliseerd moet worden, zullen wij vooraf met jou overleggen of jij dit zelf schrijft of dat je dit graag uitbesteed aan onze SEO content writer. Per situatie wordt gekeken welke content nodig is en hoelang de tekst moet zijn. Wij hanteren een starttarief vanaf €49,- (ex. BTW) per artikel.

Voor een volledig overzicht van alle diensten en bijbehorende tarieven die River Vault Marketing aanbiedt klik hier.

Heb je een vraag over On-Page Optimization en kon je het antwoord hier niet vinden?

Vul onderstaand contactformulier in en stel je vraag over On-Page Optimization aan ons. Wij zullen binnen 3 werkdagen contact met je opnemen.

Verstuur vraag