Useful Information

Questions & Answers

De meest gestelde vragen aan ons:

If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein

Ik wil graag een service bij jullie afnemen, wat kan ik nu het beste doen?

Goed dat je besloten hebt in jouw bedrijf te willen investeren!

Onze werkwijze is als volgt: ga naar onze Intakepagina, kies de service die je van plan bent om af te nemen, vul het juiste formulier volledig in en verstuur het naar ons. Zodra wij het volledig ingevulde formulier ontvangen hebben, zullen wij binnen 3 werkdagen contact met jou opnemen.

Waarom hebben jullie intakeformulieren en kan ik jullie niet gewoon even bellen?

Onze intake procedure is onderdeel van onze standaard werkwijze (Standard Operating Procedure; SOP). Voor meer uitleg verwijzen wij jou graag naar de volgende pagina. Hier staat duidelijk uitgelegd waarom wij voor deze effectieve en efficiënte werkwijze hebben gekozen.

Hoe zijn jullie het beste te bereiken?

Wij zijn het beste per email te bereiken. Eventueel kun je ons ook een bericht via Whatsapp sturen. Zie hiervoor onze contactpagina.

Wil je ons spreken? Je kunt altijd een terugbel verzoek bij ons neerleggen. Geef dan altijd je telefoonnummer door en wanneer (dagen en tijden) je het beste te bereiken bent en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Waarom zijn jullie niet direct telefonisch bereikbaar?

Wij hebben ervoor gekozen om niet direct telefonisch bereikbaar te zijn zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken en elke dag de meeste productiviteit kunnen behalen. Dit is voor ons alleen mogelijk met zo min mogelijk tussentijdse interrupties.

Wij bieden als alternatief email en Whatsapp aan. Je kunt altijd een terugbel verzoek bij ons neerleggen. Geef dan altijd je telefoonnummer door en wanneer (dagen en tijden) je het beste te bereiken bent en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Klik hier voor onze contactpagina.

Klopt het dat jullie geen eigen kantoor hebben die ik kan bezoeken?

Ja, dat klopt. Binnen de branche van online marketing, de naam zegt het al, online is het zeer gebruikelijk om geen fysiek kantoor, en dus bezoekadres te hebben. Wij bieden als alternatief aan om via email, telefoon en/of Whatsapp met ons te communiceren. Wij hebben ervoor gekozen zoveel mogelijk online te werken om de meeste productiviteit en efficiëntie uit ons werk te halen.

Als ik met RVM ga samenwerken, welke gegevens hebben jullie dan van mij nodig?

Dat is geheel afhankelijk van wat RVM voor jou gaat betekenen. Stel, wij voeren voor jou Online Social Branding uit dan hebben wij toegang nodig tot je Facebook en we hebben afbeeldingen nodig met de juiste afmetingen. Indien wij jouw website on-page gaan optimaliseren, dan hebben wij toegang nodig tot jouw website, etcetera.

Dus per service zijn verschillende gegevens van jou nodig.

Graag verwijzen wij jij ook hiervoor naar de diverse FAQ secties beschikbaar op de pagina van desbetreffende service.

Heb je interesse om met ons samen te werken, neem contact met ons op. In het kader van transparantie zullen wij jou volledig uitleggen hoe het werkt, wat we van jou nodig hebben, waarna jij de beslissing neemt al dan wel of niet jouw bedrijf naar de next level te tillen samen met ons.

Doen jullie ook aan Social Media Management, Facebook Fanpages of andere online marketing services?

Vaak wordt ons deze vragen gesteld. Onze specialisaties zijn SEO en Videomarketing, hier nemen we zowel on-page, off-page optimalisatie en linkbuilding in mee. Wij kiezen er bewust voor om ons te focussen op deze twee specialisme en hier in te blijven excelleren. Beter goed zijn in een aantal dingen, dan tien dingen half doen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Doen jullie ook aan Online Reputation Management?

Deze service bieden wij niet standaard aan. Je kunt altijd contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden

Ik heb een vraag over de On-Page Optimization service?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar FAQ sectie van de on-page optimization service.

Ik heb een vraag over de Online Social Branding service?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar FAQ sectie van de online social branding service.

Ik heb een vraag over de Online Profile Branding service?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar FAQ sectie van de online profile branding service.

Ik heb een vraag over de Videomarketing services?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar FAQ sectie van beide services:

RVM Promo

RVM Showcase

Ik heb een vraag over het RVM Stack pakket?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar FAQ sectie van de RVM stack service.

Ik heb een vraag over het RVM Supreme pakket (SEO campagne)?

Hiervoor verwijzen wij je graag naar FAQ sectie van de RVM Supreme service.

Ik wil graag hoog in Google verschijnen, maar ik heb nog geen eigen website, wat nu?

Geen probleem. Middels onze partner is het mogelijk om al een perfecte basis website te hebben (responsive voor smartphone en tablet) voor €499,- (ex. BTW). Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat zijn jullie tarieven?

Klik hier voor een volledig overzicht van onze services inclusief de tarieven die wij hanteren.

Voor meer informatie verwijzen wij jij ook graag naar de diverse FAQ secties beschikbaar op de pagina van de verschillende services.

Waarom hanteert RVM een voorafbetalingspolicy?

RVM heeft bewust gekozen om een voorafbetalingspolicy te hanteren.  Deze werkwijze is zeer gebruikelijk in de online sector. Enerzijds omdat jouw investering daadwerkelijk geïnvesteerd wordt in jouw bedrijf. Immers, zaken optimaliseren en bouwen op het internet daar zijn nu eenmaal kosten mee gemoeid. Anderzijds voorkomen wij op deze manier tijdsverlies aan het na moeten jagen van financiële aspecten. Er is namelijk niets vervelender voor een SEO specialist om werkzaamheden verricht te hebben en eigen geld geïnvesteerd te hebben, waar de klant permanent (online) baat bij heeft en hier niet voor betaald krijgt.

Wij gaan direct voor jou aan de slag zodra de betaling is ontvangen.

Judge a man by his questions rather than his answers – Voltaire