About River Vault Marketing

Professional & Personal

Over River Vault Marketing

Onze Missie

“Wij willen graag waarde toevoegen aan bedrijven met een ondernemershart
die hun vak goed verstaan en serieus nemen, en willen groeien met hun onderneming
door onze specialisaties in te zetten voor een goede toekomst met meer vrijheid”
– River Vault Marketing –

Onze Specialisaties

Branding

Branding is onmisbaar voor elk bedrijf, groot of klein. Waar sta je voor? Heeft jouw bedrijf een herkenbaar logo? Herkennen klanten jou? Allemaal aspecten die komen kijken bij branding van je bedrijf, jouw identiteit.

Social Media Optimalisatie

Gebruik jij al social media? En zet jij deze effectief én optimaal in voor jouw bedrijf? Social Media Optimalisatie geeft meerwaarde voor de klant en positieve resultaten voor de zoekmachines.

On-Page Optimalisatie

Zijn de on-page factoren van jouw website al volledig geoptimaliseerd? Heb jij elke positieve rankingsfactor optimaal benut? On-page optimalisatie is de basis voor elke website die goed gevonden wil worden.

Off-Page Optimalisatie

In hoeverre is jouw website voldoende off-page geoptimaliseerd? Off-page factoren zijn net zo belangrijk als on-page factoren. Het verstevigt jouw bedrijf online en creëert betrouwbaarheid in de ogen van zoekmachines.

Google Ranking

Denk je dat het toeval is dat bepaalde bedrijven op pagina 1 in Google staan? Nee, dit is puur SEO. Een goede Google ranking is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf die makkelijk door zijn ideale klant gevonden wil worden.

YouTube Ranking

Maak jij al gebruik van één van de meest populaire en effectieve marketingmethoden? Word gevonden met een video in YouTube. Goede ranking in YouTube levert ook goede ranking op in Google, twee vliegen in één klap.

Onze Werkwijze

Samen ontwikkelen wij een Partnerschap

  • We luisteren naar wat jij nodig hebt, kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en bieden met onze specialistische kennis de meest creatieve en geschikte oplossingen om de vooraf opgestelde doelstelling te realiseren.
  • Wij gaan jouw bedrijf meer online zichtbaarheid geven, waardoor jij beter vindbaar bent en meer bezoekers zult trekken naar jouw website. Met als hoofddoel: zorgen dat jij dienstbaar bent voor diegenen die op zoek zijn naar jouw specialisme!
  • Samen zoeken we naar de beste mogelijkheden om betere waarde te creëren en zichtbaarheid te verhogen tegen een adequate prijs met een ongeëvenaard niveau van dienstverlening.

Etymologie der River Vault Marketing

River zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak: [ˈrivər] Vertaling: rivier. Een natuurlijke waterstroom

Vault zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak: [vôlt] Vertaling: kluis. Een metalen kast met een slot om kostbare, waardevolle dingen in te bewaren

Marketing zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [‘mɑrkətɪŋ]. Vertaling: marketing. Het geheel van activiteiten verricht door een bedrijf die er op gericht is om de verkoop van producten en/of diensten te bevorderen

De Betekenis...

Het leven heeft zowel zakelijk als persoonlijk een natuurlijke flow. Hier kun je weerstand tegen bieden óf in meegaan. Als je het laatste doet, is het onvermijdelijk op grote schatten te stuiten die er voor je zijn.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is in onze ogen nog één van de grootste te ontdekken schatten van de online marketing tools.

Zet deze waardevolle schat in en je zult vanzelf zien wat het voor jouw bedrijf zal opleveren!

Help others achieve their dreams and you will achieve yours – Les Brown

Onze Intrinsieke Motivatie

“Op zowel persoonlijk als zakelijk gebied is kwaliteit belangrijk voor mij. Voor producten en/of diensten ga ik altijd tot het uiterste om het beste van het beste te vinden.

Vaak blijkt de aanbieder van deze producten en/of diensten gewoonweg nauwelijks tot niet vindbaar op het internet. Dat vind ik oprecht zonde.

Ik ben ervan overtuigd dat de grootste on-dienst die jij als ondernemer met jouw bedrijf kan bieden, is gewoonweg niet vindbaar te zijn voor jouw ideale klant.

Daarom vind ik SEO zo geweldig! Het biedt bedrijven de mogelijkheid om zichzelf met hun kwaliteiten vooruit te schuiven en boven de rest uit te steken”
– Founder RVM

Onze Wens

Verbinden en Groeien zijn enkele van onze kernwoorden.

Door online aan de top te staan, ben jij met jouw bedrijf vindbaar voor jouw ideale klant.

Graag zien wij dat de juiste klant met het juiste bedrijf wordt gekoppeld en er een goede verbinding ontstaat. Dit levert een win-winsituatie.

Door goede kwaliteit te leveren, zullen klanten tevreden zijn en meer mensen voor jouw bedrijf kiezen. Dit zal groei voor jouw bedrijf bewerkstelligen.

Deze verbinding en groei willen wij van RVM ook voor onszelf. Wij willen niet alleen verbinden en groeien als bedrijf, maar vooral ook een impact maken op het leven van onze klanten door een bijdrage te leveren aan een gezonde groei van hun bedrijf en ze een zorgeloze toekomst te bieden.

Logo van River Vault Marketing

Good actions give strength to ourselves and inspire good actions in others – Plato

Onze Waarden

Deze staat absoluut op nummer 1! Integriteit is eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid. Wij vinden deze kernwaarde zowel persoonlijk als zakelijk essentieel in het leven. Wij handhaven sociale en ethische normen en waarden, en weigeren ook bij druk van buitenaf om hier van af te wijken. Wat je geeft, zul je immers ook ontvangen.

Geluk komt voort uit onze mindset en dankbaarheid. Alles, iedereen en elke levenservaring verrijkt ons geluk. We take nothing for granted.

Het leven zelf is gebaseerd op balans en harmonie. We presteren en zijn als persoon het beste wanneer ook wij in balans zijn en in harmonie met onszelf, alles en iedereen om ons heen.

Wetend dat onze dienstbaarheid in het leven richting familie, vrienden en klanten een win-win-situatie oplevert, geeft ons de meeste voldoening.

Met onze Can do attitude bekijken we alles per case. Het principe one size fits all gaat bij ons niet op, omdat ieder mens en ieder bedrijf uniek is en dus een unieke benadering behoeft.

Keep it simple! Het leven kan al uitdagingen geven. Wij zijn makkelijk in de omgang en flexibel. Waarom dingen moeilijker maken dan ze hoeven te zijn?

Treat others how you want to be treated yourself. Respect is hier onlosmakelijk mee verbonden en een open-mind, en dus geen veroordeling essentieel.

Alles in het leven heeft een reden, niks is toeval. Alles gebeurt in het leven op het moment dat het ook moest gebeuren, anders was het wel anders gelopen. Dingen hebben tijd nodig, alles in Divine timing.

Ons team is commited. Gedreven door passie voeren we alles juist, adequaat en gemotiveerd uit met hetgeen in ons vermogen ligt. We bijten ons vast in onze gezamenlijke doelen, gaan er 100% voor, doen ons uiterste best en we finish what we started.

Wij gaan altijd voor het beste. We never settle for less, niet voor ons zelf, niet voor ons bedrijf en al helemaal niet voor onze klanten, logisch toch?

Het Totaalplaatje

RVM rankt jouw website, sociale media en/of video, maar ze weten als geen ander dat een goed gerankte website geen garantie is voor daadwerkelijke conversie. Een bedrijf kan goed gevonden worden in Google, maar de website zelf dient o.a. een goede look & feel te hebben om uitnodigend te zijn voor een bezoeker. Daarnaast dient een website gebruikersvriendelijk te zijn, een goede boodschap te bevatten, een goede en herkenbare logo te bevatten, etc. Alles draait om het totaalplaatje en daarom werkt RVM, wanneer nodig, nauw samen met diverse specialisten in het werkveld. Hierdoor is het voor ons mogelijk om het totaalpakket voor jouw bedrijf aan te bieden.

If we were good at everything we would have no need for each other – Simon Sinek

A Dream Team!

Het team van RVM is een samenwerking tussen verschillende disciplines binnen de online marketing. Wij zijn allen gedreven en gepassioneerd over hetgeen dat wij doen.

Naast het feit dat we leuke mensen zijn, zijn wij ook serieuze ondernemers en willen om die reden ook samenwerken met serieuze ondernemers die net als ons, het onderste uit de kan willen halen met hun bedrijf en die ook beseffen dat investeren in online marketing middels Zoekmachine Marketing een investering is die het waard is!

A team is not a group of people that work together.
A team is group of people that trust each other
Simon Sinek

Partners

RVM werkt nauw samen met professionals* in het veld die ze al jaren kennen en vertrouwen. Denk hierbij aan:

  • Webdesigner
  • Digital Photographer
  • Graphic Designer
  • SEO Content Writer

* Indien nodig en in overleg zullen onze partners ingeschakeld worden. De tarieven van
deze externe diensten zitten niet inbegrepen in de standaard pakketten van RVM

Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success – Henry Ford